VIDEO. MAȘINĂ DE POLIȚIE – FĂCUTĂ PRAF ÎN ACCIDENT PE STRADA DEPOZITELOR!

0

O autospecială de polițițe a fospt implicată astăzi într-un accident rutier petrecut pe strada Depozitelor din Pitești. Din primele informații, se pare că un bărbat de 69 ani nu s-ar fi asigurat când a depășit și a intrat în mașina de poliție. Din fericire, în urma impactului, nimeni nu a fost rănit, dar bărbatul vinovat va rămâne pieton în următoarea perioadă.

„În urmă cu puțin timp, un echipaj de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Drăganu a fost implicat într-un eveniment rutier cu un alt autoturism, din care au rezultat doar pagube materiale.

Din primele verificări, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un bărbat de 69 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe str. Depozitelor din Pitești, din direcția Podul Viilor spre Bascov, ar fi schimbat direcția de deplasare prin efectuarea unui viraj spre stânga, cu pătrunderea pe sensul opus de deplasare, intrând în coliziune cu un echipaj de poliție, inscripționat.

Polițiștii rutieri desfășoară în continuare activitățile procedurale care se impun, privind audierea conducătorilor auto, efectuarea verificărilor specifice evenimentelor rutiere, aplicarea sancțiunii care se impune ca urmare a încălcării normelor rutiere și eliberarea documentelor specifice” potrivit IPJ Argeș.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata