VIDEO. Mașină în flăcări la ISU Argeș! Intervenție de urgență!

0

O mașină a fost cuprinsă de flăcări în această dimineață în curtea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș. Incendiul a cuprins rapid autoturismul, iar pompierii argeșeni au intervenit în scurt timp cu noile echipamente pe care le-au primit în această dimineață de la Consiliul Județean Argeș, iar în scurt timp au lichidat flăcările. Din fericire, nu a fost vorba despre o intervenție, ci de un exercițiu pentru prezentarea noii tehnici din dotare.

CITEȘTE ȘI: MASCAȚII AU SPART UȘA GREȘITĂ! MOMENTELE DE COȘMAR PRIN CARE A TRECUT UN BĂRBAT!

„În această dimineață, la sediul inspectoratului, a avut loc prezentarea noii tehnici de intervenție, care a intrat în dotarea pompierilor argeșeni, ca urmare a investițiilor Consiliului Județean din acest an.

 În prezența domnului președinte al Consiliului Județean Argeș și a specialiștilor care au participat la achiziție, au fost prezentate următoarele echipamente:

– o cisternă cu bazin, cu o capacitate de 5.000 de litri de apă, motopompă și echipamente pentru stingerea incendiilor, toate așezate pe structura unui container ce poate fi utilizat atât de pe șasiul unui autocamion, cât și individual la locul intervenției;

– opt prelate ignifuge, utilizate pentru stingerea incendiilor la vehicule hybrid și electrice;

– opt sisteme de punere în siguranță ale vehiculelor electrice, ce vor face ca vehiculul să intre în modul de încărcare, evitându-se deplasarea acesteia din cauza unor defecte produse de incendiu sau daune ale unor accidente;

– o lance pentru perforarea bateriilor electrice, răcirea lor și stingerea incendiului;

– cinci detectoare multigaz, pentru detecția gazelor combustibile din atmosferă și identificarea posibilelor scurgeri;

– cinci tablete și cinci imprimante portabile, care vor aduce un aport considerabil în activitățile inspectorilor de prevenire, dar și în procesul de digitalizare a instituției.

 În urma prezentării a fost desfășurat și un exercițiu, prin care s-a demonstrat eficiența tehnicii noi de intervenție, cu care se va acționa la salvarea vieții și bunurilor cetățenilor.

 Ne bucurăm să avem alături de noi sprijinul autorităților locale, care pun pe primul loc siguranța oamenilor și a proprietăților acestora, ajutând și la evoluția serviciilor, pentru a ține pasul cu dezvoltarea noilor tehnologii”transmite ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata