VIDEO. Ministrul Petre Daea participă la târgul de meșteșuguri și produse tradiționale de la Golești!

0

Ministrul Petre Daea participă în aceste momente la deschiderea oficială a Târgului de meșteșuguri și produse tradiționale –  Rod cu Spor care are loc la Muzeul Golești. Demnitarul vizitează standurile, unde zeci de producători din Argeș și din județele vecine și-au expus producția din acest an. Mai mult, Daea a oprit, a stat de vorbă cu producătorii, dar și a cumpărat de la aceștia produse tradiționale.

Alături de ministrul Petre Daea participă deputații Simona Bucura Oprescu și Aurel Bălășoiu, președintele CJ Argeș, Ion Mînzînă, vicepreședintele CJ, Adrian Bughiu, primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, dar și mai mulți edili argeșeni.

CITEȘTE ȘI: IMAGINI INEDITE DE LA TÂRGUL DE MEȘTEȘUGURI ȘI PRODUSE TRADIȚIONALE – ROD CU SPOR!

Vă reamintim că sute de persoane participă la deschiderea Târgului de meșteșuguri și produse tradiționale –  Rod cu Spor care are loc în aceste momente la Muzeul Golești! Zeci de producători locali din Argeș, dar și din județele învecinate, au venit cu produse din carne, lactate, fructe și legume pe care le-au expus la standurile amenajate special pentru acest eveniment.

De asemenea, atmosfera de sărbătoare este întreținută de Elisabeta Turcu Juverdeanu, Doina Argeșului și artiștii Centrului Județean de Cultură și Arte.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Argeș, sub egida Comitetului de Masiv al Grupei de munți Făgăraș. Parteneri: Oficiul de Dezvoltare Montană Curtea de Argeş, APIA Argeş, AFIR Argeş, Direcția Agricolă Argeș, Camera de Comerț, Industrie şi Agricultură Argeș şi instituțiile de cultură Muzeul Viticulturii şi Pomiculturii Goleşti şi Centrul Judeţean de Cultură şi Arte Argeş.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata