VIDEO. PARTIDĂ DE SEX ÎNTR-O SALĂ DE PĂCĂNELE DIN PITEȘTI! S-AU IUBIT CU PUBLIC!

0

Scene desprinse din filmele pentru adulți, în care protagoniști au fost doi tineri, un bărbat și o femeie de 33 ani, s-au derulat într-o sală de jocuri de noroc din noroc în timpul unei petreceri. Potrivit primelor informații, cei doi, cel mai probabil amețiți bine de aburii alcoolului, au lăsat orice inhibiție deoparte și s-au iubit în fața petrecăreților prezenți.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ. CRIMĂ PASIONALĂ ÎNTRE HOMOSEXUALI! TÂNĂR UCIS CU SĂLBĂTICIE DE UN ADOLESCENT!

În urma imaginilor apărute în mediul online, se poate observa cum cei doi au început să se sărute, iar în scurt timp au ajuns pe jos, unde au continuat preludiul. După câteva minute, femeia a rămas aproape fără bluză, iar bărbatul cu pantalonii în vine. Ulterior, femeia a început să îi facă sex oral bărbatului, iar, cel mai probabil, actul sexual a continuat până la finalizare.

Oamenii legii s-au sesizat din oficiu, iar în cursul zilei de ieri, cei doi „actori porno” au fost depistați. Aceștia au fost duși la audieri, iar după administrarea probatoriului, au fost reținuți pentru 24 ore, ulterior fiind plasați sub control judiciar de către magistrații argeșeni.

Judiciariștii au finalizat între timp cercetările, ancheta fiind demarată la mijlocul lunii martie, și au transmis dosarul către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată.

„În ziua de 19 aprilie, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

Din cercetări, s-a stabilit că în noaptea de 22 spre 23 februarie, în timp ce se aflau într-un loc public, în incinta unei sălă de jocuri de noroc, un bărbat de 33 de ani, din Colonești, județul Olt și o femeie de 33 de ani, din Pitești, ar fi săvârșit, acte sexuale, cu caracter explicit.

Reamintim că cercetările au fost efectuate din oficiu, ca urmare a apariției de imagini în spațiul public, iar după administrarea probatoriului, în ziua de 14 martie, cei doi au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă cercetarea acestora sub măsura preventivă a controlului judiciar.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată față de ambele persoane. De asemenea, în urma verificărilor efectuate de polițiști la locația în cauză, pe linia respectării normelor privind organizarea pazei, agentul economic a fost sancționat contravențional cu amenzi în valoare totală de 12.000 de lei, conform Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor și siguranța persoanelor, de către polițiștii compartimentului Sisteme de securitate din cadrul Secției 3 Poliție Pitești” potrivit IPJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata