VIDEO. Pensionară cărată cu roaba la spital! Ambulanțierului i s-a rupt targa!

0

Imagini absolut înfiorătoare au apărut în spațiul virtual și au devenit în timp scurt virale din cauza gravității celor surprinse de către un cetățean. O femeie, aparent pensionară, este transportată la ambulanță cu… ROABA! Da! Exact cum ați citit!

În imagini se vede foarte clar cum ambulanțierii o pun pe femeie într-o roabă și o duc până la ușile salvării. SE pare că targa ambulanței ar fi fost ruptă/defectă, iar brancardierul a improvizat pe moment supunând o ființă umană la un tratament absolut degradant.

Imaginile șocante au făcut înconjurul rețelei TIKTok

Cei care au au suprins imaginile video cu propriile telefoane sunt vecinii bietei pensionare care au fost de-a dreptul șocați de modul în care bolnava a fost luată de angajatul din sănătate și dusă în autospecială. Potrivit unor surse, ceea ce a făcut brancardierul este total ilegal existând protocoale clare după care se realizează transportul bolnavilor la ambulanță și ulterior către spital.

CITEȘTE ȘI: EXPLOZIV! CROITORU SE DESPARTE DE FC ARGEȘ? DETALII INCENDIARE DIN CULISELE ALB-VIOLETE!

Ceea ce este de-a dreptul incredibil este și faptul că această întâmplare degradantă s-a întâmplat întrunul dintre cele mai mari orașe ale țării și anume municipiul Iași.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata