VIDEO. Pericol de explozie în Mioveni! Accident grav!

0

Pericol de explozie noaptea trecută pe strada Soldat Costescu din orașul Mioveni, unde un șofer a provocat un accident rutier. Din primele informații, se pare că acesta a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil, a lovit o țeavă de gaze, un stâlp de beton și a ricoșat într-un gard de lemn. Din fericire, în urma evenimentului, nimeni nu a fost rănit.

CITEȘTE ȘI: VĂSÎI ȘI SCARLAT – CONDAMNAȚI DEFINITIV ÎN DOSARUL PUBLITRANS! CÂȚI ANI VOR STA DUPĂ GRATII?

La fața locului au intervenit pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii s-au deplasat pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

„Pompierii de la Detașamentul Mioveni au fost solicitați să intervină în cazul unui accident rutier în care un autoturism a lovit un branșament la rețeaua de gaze, un stâlp de beton și un gard din lemn de pe strada Soldat Costescu din orașul Mioveni. La fața locului, militarii au asigurat doar măsurile specifice de prevenire ale incendiilor, nefiind identificate victime ale incidentului” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata