VIDEO Primarul din Mihăești amenință cu plângere penală firma care a asfaltat un drum direct pe iarbă

Primarul din Mihăești amenință cu plângere penală firma care a asfaltat un drum direct pe iarbă. În spațiul public a fost prezentat un caz privind o investiție din comuna Mihăești, județul Argeș, respectiv asfaltarea unei porțiuni a unui drum comunal direct pe iarbă, fără vreo pregătire prealabilă a terenului, așa cum cerea proiectul tehnic asumat prin contract semnat în anul 2018 de către firma constructoare.

Muncitorii firmei au făcut asfaltarea pe 10 iunie 2020, fără însă să anunțe nici primăria și nici dirigintele de șantier, așa cum se procedează în mod normal și cum același contract stipulează.

Edilul de la Mihăești nu știa despre isprava muncitorilor

În fapt, după cum reiese atât din documentele puse la dispoziție de către primarul comunei Mihăești cât și declarațiile sale, edilul Gheorghe Matei s-a autosesizat și a luat imediat măsurile ce se impuneau: a sistat lucrările și a contactat reprezentanții firmei pentru lămuriri.

Primaria a pus în vedere firmei, prin notificare oficială, să sisteze lucrările efectuate astfel și să respecte proiectul, iar investiția să se facă numai în prezența dirigintelui de șantier, cu anunțarea prealabilă a primăriei cu două zile înainte. Mai mult, primarul Gheorghe Matei a spus că firma va fi amendată, putându-se ajunge chiar la rezilierea contractului – nefind efectuate plăți finale până acum – și nu este exclusă nici depunerea unei plângeri penale împotriva constructorului.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.