VIDEO. Puștan pus să dea cu mătura de polițiștii locali! Ce a făcut?

Un puștan a fost pus seara trecută să dea cu mătura după ce a fost prins de polițiștii locali că a aruncat un chiștoc pe jos în parcul din spatele Librăriei Eminescu din centrul Piteștiului. Din primele informații, o patrulă a Poliției Locale l-a prins pe minor în timp ce făcea mizerie, iar ca să scape de amendă i-au propus să dea cu mătura în toată zona respectivă. Tânărul s-a conformat și a pus osul la muncă, astfel, scăpând doar cu un avertisment.

„Aseară în jurul orei 19:00, în spatele Librăriei Eminescu, o patrulă a Poliției Locale din cadrul Biroului Intervenție la Evenimente, a surprins un tânăr, minor, care după ce a fumat o țigară, a aruncat chiștocul pe jos.

La vederea polițiștilor, și a asumat vina și a fost de acord sa facă curat, scăpând astfel doar cu un avertisment scris. Facem apel pe aceasta cale către cetățenii municipiului Pitești, sa nu arunce ambalaje, chiștoace de țigări, semințe ș.a.m.d., fiind pasibili de sancțiune contravențională de la 1.000 la 1.500 de lei!” transmite Poliția Locală.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.