VIDEO: Scene dureroase! Resuscitat la fața locului, declarat decedat!

0

Noaptea aceasta a fost, din păcate, o noapte neagră, având în vedere că în comuna Popești a avut loc un accident rutier extrem de grav. Din păcate, din ce în ce mai multe persoane își pierd viața pe șoselele din România. În ciuda acestui fapt, lucrurile nu se îmbunătățesc, ci ele devin mai grave de la o zi la alta. Șoferii dau vina pe infrastructură, în timp ce autoritățile susțin că vinovați sunt doar participanții la trafic și neatenția acestora.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! TRANSPORTUL METROPOLITAN SE EXTINDE ÎN TREI LOCALITĂȚI DE LÂNGĂ PITEȘTI!

Trei echipaje de pompieri de la Secția Costești și Punctul de Lucru Izvoru, alături de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș, au intervenit la un accident rutier produs în comuna Popești, în care un autoturism a ieșit în afara părții carosabile și a lovit un gard.

Ajunse la locul solicitării, forțele operative au constatat că în interiorul vehiculului se afla o persoană de sex masculin, încarcerată, și au început de urgență efectuarea manevrelor pentru extragerea acesteia. Victima a fost scoasă înconștientă și, după lungi manevre de resuscitare, medicii au declarat, din păcate, decesul.

Echipajele medicale au mai asistat o persoană, care, ulterior, a fost transportată la spital.

La fața locului, pompierii au asigurat măsuri specifice de prevenire a incendiilor.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata