VIDEO! Seria investițiilor continuă în comuna Hârtiești! Troiță sfințită de Izvorul Tămăduirii!

Edilul Cosmin Ștefan, unul dintre cei mai implicați primari și un model în administrația publică din județ, anunță noi lucrări în comună. După realizarea numeroaselor proiecte de o deosebită importanță și utilitate pentru locuitori, Cosmin Ștefan vine în fața cetățenilor cu alte proiecte concrete, realizabile și de mare utilitate.

Locuitorii din Hârtiești, se pot bucura, de un nou izvor și o troiță în satul Valea lui Topor. De asemenea, în aceeași zonă, a fost construită și o fântână nouă. Toate aceste lucruri au putut fi realizate grație implicării și a eforturilor depuse de primarul Ștefan și a Fundației Pro Speranța Hârtiești, fără a fi cheltuit niciun leu de la bugetul local.

Cu ocazia sărbătorii Izvorului Tămăduirii, preoții parohi de la Biserica Hârtiești au oficiat și slujba de sfințire a troiței. La slujbă au participat peste 150 de locuitori ai comunei, mulțumindu-I edilului pentru eforturile depuse și pentru aplecarea către comunitate. Primarul Cosmin Ștefan anunță că nu se va opri aici ci seria investițiilor în localitatea pe care o păstorește va continua.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.