VIDEO. Și-a dat foc în scara unui bloc! Moarte învăluită în mister!

Moarte învăluită în mister în această dimineață într-un bloc din centrul Piteștiului, unde o femeie a fost găsită carbonizată de către locatari. Din primele informații, în jurul orelor 5:00, senzorii de fum au alertat persoanele care locuiesc în blocul de pe Calea București, iar o persoană a ieșit să vadă ce se întâmplă. În acel moment a făcut descoperirea macabră și a alertat autoritățile.

A băut jumătate de noapte și și-a dat foc

La fața locului s-au deplasat oamenii legii și au demarat cercetările, iar conform unor surse juridice, femeiea se ocupa de curățenia condominiului. Din câte se pare, aceasta ar fi intrat după miezul nopții în scară, ar fi băut până spre dimineață, iar în jurul ori 5:00 s-a stropit cu alcool și și-a dat foc. Aceasta nu a lăsat un bilet de adio, dar potrivit surselor citate, aceasta era divorțată și nu ar fi rămas în relații bune cu fostul soț, fapt care ar fi putut duce la suicid. De asemenea, este luată în calcul și varianta unei incendieri accidentale.

Trupul neînsufleți a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Medicină Legală Argeș și transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei, în urma căreia se vor stabili cauzele exacte ale tragediei. De asemenea, oamenii legii continuă cercetările pentru a scoate lșa suprafața circumstanțele în care s-a petrecut totul.

Precizările IPJ Argeș:

„În dimineața zilei de 19 aprilie a.c., în jurul orei 05:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 despre faptul că o femeie a fost găsită decedată, cu arsuri pe suprafața corpului, în scara unui bloc din Pitești, că urmare a declanșării unui senzor de incendiu.

Polițiștii Secției 1 Poliție Pitești au luat măsuri de asigurare a locului faptei, iar cercetările sunt la acest moment desfășurate de către polițiștii de investigații criminale din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești. În cauză urmează să fie întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, iar cauzele decesului să fie stabilite în urma efectuării autopsiei medico-legale.

La acest moment cercetările sunt în desfășurare, identitatea femeii fiind stabilită din primele verificări că fiind o femeie de 58 de ani, din Pitești. Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.