VIDEO ȘI FOTO EXCLUSIV! Administrator de stâne de la Nămăiești – găsit prăbușit în munți! Salvamontiștii și ISU – intervenție de urgență!

0

Un bărbat cu o stare pre-epileptică a fost salvat de salvamontiștii argeșeni și un echipaj SMURD în această seară din Valea Fetii din comuna Lerești după ce i s-a făcut rău și s-a prăbușit la pământ. Din primele informații, se pare că acesta, un angajat care administra stânele de pe Nămăiești, i s-ar fi căut rău din cauza oboselii acumulate și a intrat în șoc epileptic.

La fața locului s-au deplasat salvamontiștii argeșeni care l-au coborât din munte. Iar la bază a fost preluat de un echipaj SMURD care i-a acordat primele îngrijri medicale și a fost transportat la spital pentru îngrijri medicale de specialitate.

„Echipajul SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung a preluat din zona Valea Fetii a localității Lerești o persoană de sex masculin în vârstă de 34 de ani cu stare de rău (stare de vomă), care a fost coborâtă din munte de către un echipaj al Salvamont Argeș. Pacientul a fost transportat la spital pentru investigații medicale amănunțite” potrivit ISU Argeș.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata