Video șocant de la locul incendiului! Pompierii în pericol!

Zeci de pompieri se luptă cu flăcările de mai bine de cinci ore după ce un incendiu violent a izbucnit la o hală din apropierea Arpechim! Din primele informații, flăcărișe au cuprins o constructive în care se aflau mai multe deșeuri inflamabile, atât în afara halei, cât și afară, iar din motive necunoscute momentan acestea au fost cuprinse de flăcări.

În momnetul de față, la fața locului acționează 15 echipaje de la ISU Argeș, două de la ISU Dâmbovița, douăde la  Olt și  unul de la Giurgiu. De asemenea, la fața locului este prezentă și o autoscară de intervenție și salvare de la înălțime, două ambulanțe SMURD de prim ajutor calificat și un echipaj CBRN.

Pompierii – risc de axfisiere

Mai mult, pompierii care acționează pentru lichidarea incendiului de lângă Arpechim au fost nevoiți să folosească măști de oxigen pentru a nu fi afectați de noxe. Potrivit ISU Argeș, după cercetările făcute de echipajul CBRN, militarii care luptă cu flăcări au primit ordin pentru a purta aparate de respirat cu aer comprimat pentru a nu suferi leziuni chimice. De asemenea, potrivit sursei citate, piteștenii care locuiesc în apropierea focarului, sunt rugați să țină geamurile închise.

„Pe o rază de aproximativ 100 m fața de locul incendiul, echipajul CBRN a identificat substanțe care pot afecta starea de sănătate a personalului care intervine și s-a impus purtarea aparatelor de respirat cu aer comprimat pentru siguranța lor. În afara razei de 100 m față de incendiu nu a mai fost identificat pericolul, însă recomandăm populației din zonă să mențină ușile și ferestrele închise” transmite ISU Argeș

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

1 Comentariu
  1. […] Incendiul devastator de la depozitul de deșeuri de lângă platforma Arpechim a izbucnit de la un trasnet, a anunțat ISU Argeș. Pompierii au finalizat cercetărie după o săptămână de la intervenția impresionantă și au ajuns la concluzia că un fulger a lovit într-o zonă în care se aflau mai multe substanțe combustibile, iar, ulterior, flăcările s-au extins cu repeziciune. […]

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.