VIDEO. „SPĂRGĂTORI DE SEMINȚE” – PUȘI SĂ DEA CU MĂTURA DE POLIȚIA LOCALĂ!

0

Mai mulți tineri au fost puși să măture și să strângă cojile de semințe după ce au fost prinși de polițiștii locali făcând mizerie în parcurile și locurile de joacă din Pitești. Potrivit unui comunicat transmis de Poliția Locală Pitești, zeci de persoane au fost amendate în utimele două zile pentru tulburarea liniştii și ordinii publice sau consumul de alcool pe domeniul public.

„În perioada 12 și 13 iulie,  polițiști locali din cadrul Poliției Locale Piteşti au desfăşurat ample acţiuni ce au vizat în deosebi tulburarea liniştii și ordinii publice, consumul de alcool pe domeniul public, folosirea în mod defectuos al mobilierului stradal din parcuri și locuri de joacă și mizerie (consum de seminte)  pe domeniul public în toate cartierele orașului.

CITEȘTE ȘI: VIDEO. COPIL LA UN PAS SĂ FIE SPULBERAT DE MAȘINĂ PE TROTUAR! CARAMBOL CU TREI MAȘINI ÎN PITEȘTI!

În activităţile desfăşurate în perioada mai sus amintită pe linie de ordine și linişte publică, au fost acordate un număr de 16  sancţiuni contravenţionale. Majoritatea au fost acordate pentru tulburarea liniştii și ordinii publice sau consumul de alcool pe domeniul public.

Totodată, în această perioadă, polițiștii locali acționează în cartiere pentru a-i depista și sancționa pe cei care parchează autovehicule de mare tonaj pe domeniul public, conform HCL 60/2016. În acest sens, de la 01.07.2022 pâna în prezent,au fost aplicate un număr de 31 sancțiuni conrtravenționale” potrivit Poliției Locale Pitești.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata