VIDEO. Tragedie! Tânărul din Ștefănești dispărut – găsit fără suflare în barajul Budeasa!

0

Tragedie în județul Argeș după ce tânărul care a dispărut în cursul zilei de ieri a fost găsit de către scafandrii fără suflare în barajul Budeasa. Din primele informații, alerta a fost dată în cursul zilei de ieri, când bărbatul a plecat de acasă, din motive necunoscute momentan, dar nimic nu prevestea că acesta ar recurge la un gest extrem.

Spre seară, mașina tânărului a fost găsită în apropierea barajului Budeasa, moment în care pompierii au intervenit cu o barcă de salvare pentru a-l căuta pe bărbat în apele barajului. Pe moment, misiune nu a avut succes. În această dimineață, scafandrii de la ISU Vâlcea și ISU Dâmbovița s-au alăturat salvatorilor argeșeni și au continuat căutările.

CITEȘTE ȘI: SFÂȘIETOR! ULTIMA DORINȚĂ A MEDICULUI FRĂTOAIACA ÎNAINTE DE A PLECA PENTRU TOTDEAUNA!

În urmă cu puțin timp, trupul neînsuflețit al tânărului a fost găsit în apele barajului de către scafandrii, iar cu ajutorul bărcii pneumatice a fost adus la mal. Din nefericire, bărbatul nu mai prezenta semne vitale, iar medicii prezenți la fața locului au fost nevoiți să declare decesul.

„Astăzi, pompierii argeșeni cu ajutorul scafandrilor de la Inspectoratele pentru Situații de Urgență Vâlcea și Dâmbovița au extins căutările bărbatului de 28 de ani în barajul Budeasa. În urma căutărilor, cu puțin timp în urmă, trupul bărbatului căutat a fost identificat în apă de către scafandrii și adus la mal. Din păcate, persoana de sex masculin nu prezenta funcții vitale” transmite ISU Argeș.

În urma primelor cercetări, oamenii legii au identificat trupul neînsuflețit ca fiind al tânărului care a plecat de acasă și nu s-a mai întors. „Din păcate, trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit de către scafandrii din cadrul I.S.U., care au sprijinit activitățile de căutare, în barajul Budeasa” confirmă reprezentanții IPJ Argeș. De asemenea, oamenii legii au demarat cercetările în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte. „Urmează ca în cauză să fie dispusă efectuarea unei autopsii medico-legale, pentru stabilirea cauzei decesului, iar pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, va fi întocmit dosar penal conform art.192 din Codul Penal” mai precizează IPJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata