VIDEO: Urs pe autostrada A1! S-a plimbat printre șoferi și locuitorii din Pitești?!?

0

Piteștenii au fost îngroziți, în cursul nopții, când a fost dată alerta că un urs se plimbă pe străzile orașului. Iată video cu momentul în care animalul se fla printre mașini, pe străzile Piteștiului.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! TRANSPORTUL METROPOLITAN SE EXTINDE ÎN TREI LOCALITĂȚI DE LÂNGĂ PITEȘTI!

Alerta a fost dată după ce s-ar fi primit două apeluri telefonice la 112, din partea unor cetățeni care semnalau prezența ursului. Animalul sălbatic a fost căutat pe timpul nopții, aproape patru ore, de pompieri, polițiști și jandarmi, cu camere cu termoviziune.

Locatarii au fost sfătuiți să păstreze distanța față de animal, să nu încerce să îl fotografieze sau să îl hrșnească. totodată, li se recomandă să își protejeze animalele din gospodărie, fără, însă, a se expune pericolului.

„Nu a fost identificat până în prezent, în continuare patrule sunt pe stradă, dar ceea ce cred eu că este extrem, extrem de important pentru locuitorii municipiului Piteşti este să nu intre în panică. În situaţia în care-l văd să nu se apropie de el  să facă poze, ci să sune de îndată la 112”, a declarat prefectul judeţului Argeş, Dragoș Predescu.

Sursa foto – video: Internet

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata