VIDEO. Vintilă: „Încercăm pe final de sezon să încheiem cu capul sus!” Ultimele declarații înaintea returului cu Dinamo!

0

FC Argeș va juca ultima partidă decisivă din acest campionat, iar antrenorul Bogdan Argeș Vintilă speră că îi va putea mobiliza pe jucători să facă remontada. Tehnicianul alb-violeților a spus că este un moment dificil, dar dacă în prima repriză fotbaliștii piteșteni vor marca, acest aspect ar putea să le crească motivația, astfel încât să înscrie numărul necesar de goluri pentru a se salva de la retrogradare.

CITEȘTE ȘI: RĂZBOI CIVIL ÎNTRE SUPORTERI ȘI FC ARGEȘ! STADIONUL DE LA MIOVENI SE VA UMPLE DE „CÂINI”!

„Îmi primul rând aș vrea să încep conferința prin a-mi cere scuze suporterilor pentru rușinea pe care au trăit-o la meciul tur. Știu trăirile, știu reacțiile și încercăm pe final de sezon să închieiem cu capul sus cu o victorie. Cert este că vom face tot ce va ține de noi pentru a face acest lucru. Nu este un joc ușor. Din punct de vedere mental este mai deficil de a-i face să creadă că pot marca șase, șapte goluri. Dar așa cum se poate întâmpla în fotbal, cred că și un gol marcat repede sau două, trei în prima repriză, să ne poată da elan.

Este un discurs din punctul meu de vedere care trebuie dat înainte de meci. Nu pot să vin să mă plâng. Sunt antrenorul echipei și trebuie să le dau încredere. Au fost momente în care nu aș fi vrut să vin, dar sunt amenzi. Jucătorii ar trebui să vorbească pe teren. Este un moment dificil. Situația echipei nu este cea mai bună, nu este una în care să vii la o conferință de presă în pasul ștrengarului. Trebuie să trecem peste astfel de momente. Încerc să le dau încredere și echilibrul jucătorilor. Mai avem un meci și vom vedea după acest meci” a spus Vintilă.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata