Video viral! Prefecta de Argeș, oaia care pleacă la discotecă, ursul și cetățeanul supărat!

0

Un localnic din Dâmbovicioara, una dintre cele mai pline comune argeșene de urși, a cerut ajutor de la Prefectură. S-a ales, în schimb, cu două minunății de postări video pe Tik Tok demne de tot haiul, inclusiv al prefectului de Argeș, Emilia Mateescu, care chiar nu și-a putut stăpâni reacțiile hilare la disperarea strigată neaoș și din suflet de bărbat.

„Uite ce oaie frumoasă e asta, e mioară, ă? Zici că-i o domnișoară frumoasă care pleacă la discotecă! Să mi-o mănânce bala aia a lor urâtă!!!!” s-a plâns cu disperare localnicul, el însuși lovit de mânia ursului („bala aia urâtă”). Și cum nu  a reușit să obțină de la prefecta useristă decât niște râsete pe înfundate, bărbatul a răbufnit și mai tare anunțând poporul că, decât să-i mai mănânce urșii oile, preferă munca de jos, eventual în Spania și se face căpșunar.

„Eu plec, doamnă, mă duc! Plec în Spania, la căpșuni și termin bâlciul!”

Postările sunt preluate de pe contul de Tik Tok al Emiliei Mateescu, prefect de Argeș din partea USR-PLUS.

Prefectul de Argeș are de puțin timp cont de Tik Tok, dar postează destul de des și, în special, aspecte din activitatea sa. În urmă cu circa două saptămâni a prezentat chiar spații din Instituția Prefectului, printre care, lifturile aurite, camera în care probabil Ceaușescu a băut o cafea, sălile în care se decid restricțiile COVID, în care se fac poze ”șmechere” dar și cea mai ”șmecheră” cameră, mai exact biroul domniei sale. (Mai multe detalii aici: Prefectul de Argeș ”se dă pe TIK TOK” din cea mai ”șmecheră” cameră a Prefecturii!). Emilia Mateescu are, până în acest momemt, 327 de urmăritori și 11 postări, care mai de care mai curioase.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata