Vijelie a dat cu playback-ul la Ștefănești!

0

Vali Vijelie a fost cap de afis la Zilele orașului Ștefănești, dar a dat chix. Muzica a răsunat… de pe caseta aia din 2000 cand încă era celebru.  În rest, zeci de persoane au fost mai ineteresate de tonetele de mici și orice altceva.

Vă reamintim că astăzi o ditai paranghelia are loc astăzi în parcarea Blocului 20 din Ștefănești cu ocazia Zilei comunei, ne scuzați, orașului Ștefănești, iar costurile sunt pe măsură: 90.000 lei, din care 60.000 lei numai pentru spectacol! Contractul de achiziție, potrivit SEAP, a fost încheiat cu firma S.C. CARAVANA LUI AXINTE S.R.L., societate care îi aparține lui Axinte! Prin atribuire directă! Adică, nu au mai existat și alte oferte pentru organizarea evenimentului.

Deci, dacă stăm să ne gândim, prin prisma „artiștilor” care vor urca pe scenă în această seară (Vali Vijelie, Julia de la Sexy – oare a mai auzit cineva de ea din anii 2000? – Monica de la Angels – who the f**k is she? – nelipsitul patron Axinte), am putea spune că totul a fost regizat direct. Sau mai bine spus o manelizare a unuia dintre cele mai importante zile din viața unui oraș. Oraș care a dat premieri, oraș care a dat primul ministru al Unirii, oraș în care locuiesc intelectuali argeșeni, dar și din alte județe care au ales orașul Brătienilor pentru istoria lui. Dar… contează cultura? Din câte se pare nu! Băutură, manele și vedete expirate să fie!

Manelizarea orașul – la cererea cetățenilor!

Achiziția din SEAP a fost făcută prin Centrul Cultural Ștefănești și nu prin primărie. Potrivit unor surse, acest lucru a fost făcut pentru ca primarul Nicolae Velcea și alte persoane care se ocupă de partea de achizții să scape dacă la eveniment vor participa numai votanții actualului edil, majoritatea un pic mai colorați și totul se va dovedi a fi un eșec total.

Dar, cum spune un proveb celebru, primarul a „scăpat porumbelul” în cadrul unei emisiuni de la un post local și a spus că totul a fost la cererea cetățenilor, iar în luna aprilie au existat discuții în Primăria Ștefănești pentru organizarea Zilelor comunei, ne scuzați din nou, orașului Ștefănești.

„Cetățenii mi-au solicitat: dacă la anul om fi sănătoși, om scăpa de această pandemie, facem și noi cum fac alte localități? Domne, promit, dar nu am loc. Ăsta e adevărul! Nu avem o zonă în care să putem face o activitate de genul ăsta. Noi avem o zonă în proximitatea blocurilor. Bine… nu încurcă cu absolut nimic. Din momentul ăla am zis: da, bine. Prin luna aprilie, colegii din primărie m-au întrebat: domne, uite, avem solicitări privind cupluri cu 50 ani, cum facem? Facem tot în Centrul Cultural? Dar, știți că anul trecut ați promis că o să faceți. Am zis: demarăm acțiunea și să începem să o facem! Și am ajuns la această festivitate în aer liber” a spus Velcea pe post.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata