Vine Gâlcă la FC Argeș? Declarațiile tehnicianului!

0

Costel Gâlcă este dispus să se întoarcă să antreneze o echipă din Liga I, dar nu la FC Argeș a explicat tehnicianul recent. Fostul antrenor al FCSB a declarat că are o relație bună cu Andrei Prepeliță, motiv pentru care preferă să nu vină pe banca tehnică a alb-violeților. De asemenea, acesta a spus că Prpee trebuie să continuie să îi pregătescă pe „vulturii” din Trivale.

„Aş fi dispus să vin în prima ligă din România. Îmi doresc să antrenez, dar vreau să merg la o echipă care are ambiţia de a creşte, de a câştiga titlul. Este important acest aspect. Am mai avut discuţii, nu din România, dar n-am ajuns la un acord. FC Argeş este cam delicat pentru mine. Am o relaţie bună cu Andrei şi nu m-aş duce acolo. Oamenii sunt cam exigenţi, în general, în România.

CITEȘTE ȘI: PREPE ȘI FC ARGEȘ ÎN LIGA 2? SCANDALUL SUPORTERILOR DIN TRIVALE!

A avut un sezon foarte bun, cunoaşte clubul, e piteştean şi cred că trebuie păstrat în continuare. A făcut ceva pentru FC Argeş şi cred că poate duce echipa în play-off, din nou. Eu aş prefera să am continuitate şi siguranţa de a progresa, precum şi cea materială, bineînţeles, pentru că este foarte importantă. Altfel, n-aş putea aduce jucători pentru a forma o echipă competitivă. Nu mă gândesc la echipa naţională, este complicat. Indiferent cine vine, are nevoie de timp îndelungat”, a explicat Gâlcă, pentru PlaySport.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata