Viorel Hrebenciuc a demisionat din Parlament

Deputatul PSD, Viorel Hrebenciuc, a demisionat din Parlament după izbucnirea scandalului retrocedărilor ilegale şi apariţia stenogramelor DNA, în care social-democratul discută cu senatorul Dan Şova despre o nouă lege a amnistiei şi graţierii.

”Nu mă răzgândesc, ca să ştiţi. Sunt la dispoziţia procurorilor. Nu am vorbit cu absolut nimeni, este propria mea decizie. Fiecare îşi face viaţa cum crede. Dacă vă uitaţi atent pe discuţii, sunt discuţii pe care le faci la cafea”, a declarat Hrebenciuc.

Anunţul a fost făcut marţi de preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea. „Am avut o discuţie cu Viorel Hrebenciuc. Mi-a spus că toata viaţa a fost un om corect, că nu vrea să meargă pe stradă şi să facă un rău partidului. Crede că această funcţie nu trebuie să fie un obstacol pentru domnia sa şi justiţia, îşi depune demisia din funcţia de deputat şi se pune la dispoziţia organelor de anchetă”, a declarat Zgonea. El a precizat că Hrebenciuc nu şi-a dat demisia şi din PSD.

 

Viorel Hrebenciuc este urmărit penal de DNA în trei dosare, unul privind retrocedări ilegale de păduri, iar într-un altul pentru trafic de influenţă.

Sursa:gândul.info

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.