Viorica Dăncilă: „Piteștiul este unul dintre orașele mele preferate. De-a lungul anilor am venit cu drag aici, ori de câte ori am avut ocazia.”

Prezentă la Pitești pentru aproape o zi întreagă, președinta Partidului Națiune Oameni Împreună (NOI), Viorica Dăncilă, fost premier al României, a fost primită cu multă simpatie de către piteștenii cu care s-a întâlnit pur și simplu pe stradă. Însoțită de liderul local al NOI, Francesco Șerban, președinte executiv la nivel național al partidului, Dăncilă a făcut numeroase opriri prin mulțime, a stat de vorbă cu oameni de vârste diferite și ocupații diverse, toți exprimându-și speranța într-o formațiune politică nouă și curată. După întâlnirea neașteptat de plăcută cu piteștenii, Viorica Dăncilă a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de facebook, prin care și-a exprimat simpatia față orașul nostru.        

„Fără îndoială, Piteștiul este unul dintre orașele mele preferate. De-a lungul anilor am venit cu drag aici, ori de câte ori am avut ocazia.

Dar ceea ce m-a încântat cel mai mult a fost căldura sufletească a piteștenilor. Mi-a făcut o mare plăcere să fiu, pentru câteva ore, printre piteșteni, alături de colegii mei, membrii ai Partidului Națiune Oameni Împreună  #NOI, pentru că nimic nu te încarcă cu o energie pozitivă mai mult decât contactul cu oamenii într-un oraș primitor.

De altfel, contactul direct cu oamenii, este unul dintre reperele în jurul căruia #NOI, oameni de bună credință din această țară, ne conducem viața zi de zi, fără să ne lăsăm măcinați de ura sau vrajba politică pe care unii încearcă să o injecteze în societate.

M-am convins, o dată în plus, că România este cu adevărat frumoasă, dar că această frumusețe necesită încă multă muncă pentru a fi întreținută și că soarta comunităților locale depinde și de implicarea noastră a tuturor.” a fost mesajul liderului NOI.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.