VIRAL! Imaginile cu pesedistul care a intrat gol direct din duș în ședință cu Clotilde Armand!

0

VIRAL! Imaginile cu pesedistul care a intrat gol direct din duș în ședință cu Clotilde Armand! Scene de cascadorii râsului au avut loc în timpul unei ședințe de consiliu local, mai exact de la Primăria Sectorului 1 București, când un coleg de la PSD a intrat în ședință gol pușcă! În timpul apelului nominal al consilierilor locali, pesedistul Alberto Iosif Caraian a intrat online, având camera video deschisă chiar dacă era dezbrăcat, abia ieșit din duș, cu părul ud și apa șiroind de pe el.

După ce s-au amuzat copios, câțiva colegi, i-au atras atenția să închidă camera fiind ei îsiși jenați de situația în sine. Imaginile video au devenit, însă, foarte repede virale datorită „bunăvoinței” unui coleg de la USR care nu doar că a filmat totul, dar a și urcat înregistrarea pe pagina de Facebook USR Sector 1.

CITEȘTE ȘI: INCREDIBIL! CONSILIER LOCAL PSD A APĂRUT ÎN PIELEA GOALĂ LA ȘEDINȚA DE CONSILIU LOCAL!

Incidentul s-a lăsat cu demisia politicianului, anunțul fiind făcut de biroul de presă al PSD.

„În urma incidentului regretabil din timpul ședinței de astăzi, 24 februarie 2023, a Consiliului Local Sector 1, consilierul local Alberto-Iosif Caraian și-a înaintat demisia. ​În același timp, pentru că și-a dat bani necuveniți din fonduri europene, acuzată de Agenția Națională de Integritate și cercetată de Direcția Națională Anticorupție, Clotilde Armand continuă să fie menținută în toate funcțiile de către USR.”, a transmis Biroul de presă al PSD.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata