Virgil Baciu: ”Am să continui să lupt pentru argeșeni şi pentru judeţul Argeş”

Virgil Baciu, fostul primar al comunei Corbi și candidat la Camera Deputaților nu a reușit, din păcate, să treacă de pragul electoral necesar pentru intrarea în Parlament. Deși a avut o campanie activă, în care a muncit și s-a implicat pentru a-I putea reprezenta și totodată ajuta pe argeșeni, acesta nu a obținut un fotoliu de deputat. Însă a anunțat că va merge mai derparte și va lupta pentru a-I ajuta și susține pe argeșeni.

”Dragi argeşeni, aş vrea în primul rând să vă mulţumesc pentru susţinerea pe care mi-aţi oferit-o în tot acest timp. Mesajele voastre de susţinere mi-au umplut inima de bucurie şi mi-au oferit energie pe parcursul acestei campanii.

Din păcate, obiectivul nostru nu a fost atins. Nu am reuşit să intru în Camera Deputaţilor, dar sper că am reuşit să intru în sufletele multora dintre voi.

Deşi am pierdut această bătălie, războiul abia începe. Am să continui să lupt pentru voi şi pentru judeţul Argeş.

Îmi pare rău că nu am reuşit să vă reprezint în Parlamentul României, dar asta nu înseamnă că voi abandona miile de oameni care şi-au pus încrederea în mine şi au mers la urne pentru a mă vota. Voi găsi alte modalităţi pentru a vă face vocea auzită la cele mai înalte niveluri.

Felicitări partidelor care au câştigat aceste alegeri, dar mai ales revelaţiei numită AUR şi lui George Simion, preşedintele acestui partid. Sper ca partidele care au reuşit să intre în Parlament să lucreze în interesul românilor şi să realizeze lucruri bune pentru România.

Vă mulţumesc încă o dată pentru toată susţinerea pe care mi-aţi acordat-o şi promit că nu am să vă abandonez.”, a precizat Virgil Baciu.

Comandat de: candidatul independent Virgil Baciu. Realizat de: SC Euro Media Trend SRL Cod unic de identificare mandatar financiar: 2207/03.11.2020.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.