Vlădoiu – out de la FC Argeș! A început curățenia de sărbători!

0

Jean Vlădoiu, managerul sportiv al FC Argeș, a reziliat contractul cu gruparea din Trivale în urma presiunilor aduse de suporteri și a rezultatelor slabe din actualul campionat ale echipei. După o serie de tentative de a pleca de la piteșteni și a fost întoors din drum de către conducerea clublului, dar și de tehnicianul Marius Croitoru, ultimul meci s-a dovedit un capăt de drum pentru colaborarea care a durat mai bine de doi ani și a ales să plece după Andrei Prepeliță, fosta sa mână dreaptă.

„Este a treia tentativă! Prima a fost la despărțirea de Andrei Prepeliță. A fost ca un frate mai mic! N-a fost decizia mea! Datorită lui Croitoru și Stanciu am rămas, și-au dorit mult. Dar, ultimul meci m-a dat peste cap și am renunțat după meciul cu Mioveni. Nu mi-am mai revenit, nu m-am simțit confortabil, deși Croitoru este un antrenor foarte bun. A fost foarte corect cu mine! Îi doresc multă baftă, m-a rugat să rămân până în vară. Nu a făcut un pas fără să vorbească cu mine.

CITEȘTE ȘI: SCHUMACHER – „FOC ȘI PARĂ” PE JUCĂTORI: „NU AU VOIE SĂ SPUNĂ CĂ SUNT FOTBALIȘTI!”

N-am pierdut un antrenament! Am încercat să-l ajut, dar asta a fost decizia mea. Nu am nimic de reproșat lui Stanciu. Nu m-a dat afară! Am încercat să-mi fac treaba, oamenii ne vor judeca după rezultate. Am trăit momente fantastice. FC Argeș are un lot destul de valoros și va avea altă față. Am mare încredere în acest lot. A fost o experiență unică, am învățat foarte multe lucruri”, a afirmat Jean Vlădoiu, la ProSport Live.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata