Vor bani să joace! Cum sunt pedepsiți jucătorii FC Argeș?

0

Salariile jucătorilor de la FC Argeș au fost înghețate până în momentul în care vor începe să facă performanță pe teren! Conducerea clubului din Trivale a luat decizia de a-i pedepsi pe fotbaliști după eșecurile din ultima perioadă și coborârea în clasament aproape de retrogradarea în liga a III-a, astfel încât lefurile pe luna octombrie nu au fost virate și nici nu vor fi dacă echipa nu va obține toate punctele din următoarele două etape.

CITEȘTE ȘI: „DUMNEZEU SĂ TE IERTE, DARIA! IARTĂ-NE!” STRIGĂT DE DURERE DUPĂ MOARTEA CUTREMURĂTOARE A UNEI ADOLESCENTE DE 17 ANI!

„Legat de zvonurile recente care vorbesc de posibile probleme financiare, ținem să aducem o clarificare suporterilor alb-violeți. Salariile nu au fost tăiate/înjumătățite din pricina unor probleme financiare, ci doar au fost blocate din cauza formei sportive mai puțin bune pe care o traversează echipa, clubul dorind să tragă un semnal de alarmă pentru jucători” anunță clubul FC Argeș.

Potrivit surselor noastre, această măsură nu ar fi aplicată pentru prima dată. În urma cu câteva meciuri, fotbaliștii au primit salariile mai târziu, dar au reușit să obțină câteva victorii și să dea mai mult randament pe teren.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata