Vouchere de vacanță pentru salariații din mediul privat! Alina Gorghiu: „Ne vom asuma orice propunere pentru aceast proiect!”

0

Salariații din mediul privat ar putea primi vouchere de vacanță începând din acest an, potrivit unui proiect inițiat de mai mulți parlamentari PNL. Alina Gorghiu, președintele Senatului, împreună cu Eugen Țapu Nazare, președintele Comisiei pentru antreprenoriat și turism, au participat în această dimineață la o întâlnire cu mediul de afaceri la Pitești, unde a avut loc o dezbatere publică pe această temă.

Alina Gorghiu a declarat după această întâlnire că proiectul vizează aproximativ 4,2 milioane de români care lucrează în domeniul privat, iar acordarea acestui beneficiu ar duce la creșterea turismului în județul Argeș și în România. De asemenea, acest proiect elimină o discrepanță între mediul bugetar și mediul privat.

„Ne vom asuma orice propunere pentru aceast proiect. Suntem atenți și cum turismul din România și turismul argeșean mână în mână merge și infrastructura. Am discutat despre proiectele pe infrastructură, despre reabilitarea Transfăgărășanului și despre proiectele pe care CNAIR le are în atenție” a declarat Alina Gorghiu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata