Vrei să lucrezi în Poliție? Se fac înscrieri! Câte locuri sunt disponibile?

0

Vrei să lucrezi în Poliție? Se fac înscrieri! Câte locuri sunt disponibile?

SESIUNE DE RECRUTĂRI DESCHISĂ pentru școlile de poliție, poliție de frontieră, dar și pentru instituții de învățământ ale M.Ap.N. și la Academia Națională de Informații Au început înscrierile pentru școlile de agenți de poliție din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, dar și pentru instituțiile de învățământ ale Ministerului Apărării Naționale și Academiei Naționale de Informații, pe locurile alocate M.A.I.

CITEȘTE ȘI: PESTE 500 DE MUNCITORI ȘI 270 UTILAJE PE CEA MAI AȘTEPTATĂ AUTOSTRADĂ DIN ROMÂNIA! ÎN TOAMNĂ VA FI GATA!

Dacă ești din Argeș și visezi să devii parte din forțele de ordine, recrutarea este gestionată de către Inspectoratul de Poliție Județean Argeș (pentru candidații cu domiciliu/reședință în Argeș).

Pentru mai multe detalii, anunțurile complete și toate informațiile necesare sunt disponibile pe site-ul I.P.J. Argeș, în secțiunea ,,Carieră” la subsecțiunea ,,Admitere instituții de învățământ”.

Nu rata șansa de a face primul pas spre o carieră în serviciul public și de a contribui la siguranța și securitatea comunității tale!

Pentru școlile de agenți de poliție Câmpina și Cluj Napoca, respectiv pentru școala de agenți de poliție de frontieră Oradea:

În perioada 24 aprilie – 14 mai 2024, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeș, prin Serviciul Resurse Umane, desfășoară recrutări pentru sesiunea aprilie – iulie 2024, a concursurilor de admitere în unitățile de învățământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne.

Cererile tip de înscriere, precum și, după caz, consimțământul privind solicitarea extrasului de pe cazierul judiciar de către unitatea de recrutare, se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează și se transmit, exclusiv în format electronic, în perioada 24 aprilie – 14 mai 2024, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, pe adresa de email resurseumane@ag.politiaromana.ro .

În vederea constituirii dosarului de recrutare, candidații înscriși pentru școlile postliceale vor depune documentele transmise electronic în termenul pentru înscriere, în volum complet, până la data de 21 mai 2024, conform programului din anunț.

Concursul de admitere se realizează pentru următoarele unități de învățământ:

– Şcoala de Agenți de Poliție „VASILE LASCĂR” Câmpina (1.340 de locuri);
– Şcoala de Agenți de Poliție „SEPTIMIU MUREŞAN” Cluj-Napoca (300 de locuri);
– Şcoala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră „AVRAM IANCU” Oradea (240 de locuri).

Candidații se pot înscrie la o singură școală postliceală a M.A.I., susținerea probei de evaluare a cunoștințelor urmând să aibă loc la 15 iunie 2024, la unitățile de învățământ pentru care au optat. Rezultatele finale ale admiterii se postează pe site-ul oficial al acestora, până la data de 19 iulie 2024.

Oferta educațională, condițiile de recrutare, documentele și formularele necesare, alături de detaliile privind concursul de admitere pentru școlile de agenți de poliție Câmpina și Cluj Napoca, respectiv agenți de poliție de frontieră Oradea, pot fi consultate accesând link- ul: https://ag.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-in-institutiile-de-invatamant/anunt-recrutare-candidati-pentru-admiterea-in-institutiile-de-invatamant-postliceal-care-pregatesc-personalul-pentru-nevoile-m-a-i-sesiunea-aprilie-iulie-20241713946108 .

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata