Vremea se răcește semnificativ! Un nou val de furtuni și temperaturi scăzute! Prognoza meteo pentru următoarele zile!

0

Vremea se răcește semnificativ! Un nou val de furtuni și temperaturi scăzute! Prognoza meteo pentru următoarele zile!

Weekend-ul prelungit de Rusalii a început cu temperaturi de până la 30 de grade, furtuni, vijelii și ploi torențiale în mai multe regiuni, dar ulterior vremea se va răcori semnificativ. Un front atmosferic rece va traversa teritoriul țării noastre în acest weekend. Vor fi intervale cu instabilitate atmosferică accentuată, furtuni, ploi torențiale, intensificări ale vântului, dar și o răcorire a vremii.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ: A ZBURAT CU MAȘINA ÎN STAȚIA DE AUTOBUZ! ȘOFERUL-BEAT ȘI FĂRĂ PERMIS!

Prognoza meteo sâmbătă, 3 iunie

Sâmbătă, ploile și furtunile se vor muta în centrul și sudul țării. În Oltenia și, local, în Muntenia, Dobrogea și sudul Transilvaniei, vor fi posibile averse torențiale puternice, ce vor acumula peste 30 – 50 l/mp, descărcări electrice frecvente și intensificări ale vântului. Vremea se va răcori substanțial, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 și 25 de grade în cea mai mare parte a țării. În est și sud-est, vântul va avea intensificări cu rafale de până la 50 – 65 km/h.

Prognoza meteo duminică, 4 iunie

În Duminica Rusaliilor, vor mai fi posibile câteva ploi și furtuni în vest și sud-vest, dar în general vremea va fi mai liniștită și destul de răcoroasă în majoritatea regiunilor. Dimineața va fi chiar rece pentru luna iunie în nordul și centrul Moldovei, precum și în estul Transilvaniei, unde temperaturile vor scădea până la 6 – 9 grade. Nici la prânz nu va fi foarte cald: în sud și est se vor înregistra între 22 și 25 de grade, iar în vest și nord-vest se vor atinge 25 – 27 de grade.

Prognoza meteo luni, 5 iunie

Vremea va începe să se încălzească ușor în a doua zi de Rusalii, când mercurul din termometre va arăta din nou valori de peste 24 – 26 de grade în mare parte din țară. Ziua, vor fi posibile averse locale în zonele de deal și munte, dar spre seară sunt posibile și ploi mai liniștite în regiunile vestice.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata