„Vreți să mai visăm să mai scoatem un Dobrin sau Mutu?” Viorel Tudose i-a decis soarta lui Yanis Pîrvu!

0

Yanis Pîrvu este dorit de Gigi Becali la FCSB, dar și de echipe din străinătate, în urma parcursului foarte bun din ultimul an în care a debutat la echipa mare a FC Argeș. Viorel Tudose a criticat public, din nou, faptul că anumite persoane din conducerea clubului „au sifonat” informații din contractul juniorului, astfel încât să se poată pune presiune pentru transferul acestuia. De asemenea, finanțatorul echipei a spus că face tot ce îi stă în putere pentru ca Yanis Pîrvu să rămână la FC Argeș.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ: BĂRBAT ÎNJUNGHIAT DE VECIN! TĂIAT DE MAI MULTE ORI CU UN CUȚIT!

„De ce le zic Sifonăria FC Argeș? Păi vouă vi se pare normal ca aproape toți oamenii de fotbal să cunoască datele contractuale ale fotbaliștilor noștri? Avem clubul plin de sifoane. De la noi din club se sifonează aproape totul. Ba pe la presă, ba pe la unii și alții din conducerile altor echipe. Riscăm să pierdem o gramadă de jucători talentați. FCSB-ul se interesează de Yanis Pîrvu după ce cei de acolo au aflat una și alta despre el. Dar cât o să fiu eu aici vă asigur că voi face tot ce depinde de mine să nu îl pierdem pe acest copil. Păi cum vreți să mai visăm să mai scoatem un Dobrin sau Mutu, dacă noi vom pierde copiii talentați crescuți de noi?” a declarat Viorel Tudose.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata