Vulcanizare, dube și o mașină – mistuite de flăcări! Incendiu devastator la Cotmeana!

0

Două autoutilitare, un autoturism cu remorcă și o vulcanizare din comuna argeșeană Cotmeana au fost cuprinse de flăcări în urmă cu puțin timp. Din primele informații, se pare că flăcările au cuprins inițial duba, iar ulterior s-au propagat la restul autoturismelor și la întreaga construcție. În urma evenimentului, o persoană a suferit mai multe arsuri și a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Argeș care îi acordă în aceste momente primele îngrijri medicale.

CITEȘTE ȘI: UN ŞOFER A MURIT DECAPITAT ȘI PASAGERUL DUS DE URGENȚĂ ÎN COMĂ LA SPITAL! ACCIDENT ÎNFIORĂTOR!

La fața locului se deplasează în aceste momente mai multe autospeciale de stingere cu apă și spumă, dar și echipaje SMURD pentru acordarea primelor îngrijri medicale în caz de nevoie. Momentan, nu se cunosc cauzele izbucnirii incendiului.

„Pompierii au fost sesizați cu privire la un incendiu izbucnit la o autoutilitară și o anexă din localitatea Cotmeana. Din primele informații, flăcările prezintă pericol de propagare la alte vehicule și anexe din apropiere. Se deplasează echipajele de pompieri pentru evaluarea situației, stingerea incendiului și preluarea unei posibile victime cu arsuri.

După prima evaluare a situației, sunt afectate două autoutilitare, un autoturism cu remorcă si o anexă. Se confirmă victima cu arsuri, aceasta este preluată de către un echipaj al SAJ. Pompierii lucrează pentru stingerea incendiului, acesta fiind localizat la puțin timp după ce au ajuns la locul solicitării.

La locul intervenției au fost mobilizate echipaje de pompieri cu patru autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autospecială de cercetare și decontaminare chimică, biologică, radiologică și nucleară, ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă și un echipaj cu o ambulanță SAJ.
În aceste momente, două autospeciale pentru stingerea incendiilor se retrag în subunitățile de intervenție.”
potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata