WhatsApp a lansat o funcție nouă! Schimbări majore pentru utilizatori!

0

WhatsApp a lansat o funcție nouă! Schimbări majore pentru utilizatori! WhatsApp a lansat o nouă versiune beta care introduce Companion Mode, o funcție care permite utilizarea aceluiași număr de telefon pe mai multe dispozitive.Noutatea face parte doar din actualizarea beta pentru Android, dar este posibil ca aceasta să fie extinsă și la iOS, la lansarea globală.

CITEȘTE ȘI: DECIZIE DE ULTIM MOMENT! UZINA DACIA SE ÎNCHIDE! CÂT VA FI OPRITĂ PRODUCȚIA?

La fel ca în cazul funcției „dispozitive conectate”, cu ajutorul căreia se poate accesa WhatsApp de pe un computer, fără a fi deconectat de la smartphone, există un cod QR generat de aplicație pentru cel de-al doilea dispozitiv.

Odată ce atașarea este finalizată, se va vedea sincronizarea conținutului de pe ambele telefoane sau tablete, operațiune care va avea loc automat de fiecare dată când se deschide aplicația.

În acest moment, al doilea dispozitiv poate fi doar un telefon (sau o tabletă) Android, deoarece Companion Mode nu este încă disponibil pe WhatsApp pentru iOS. Cu toate acestea, cei care au un iPhone pot conecta deja un al doilea telefon Android, deoarece funcția este activată pe Android.

Limita dispozitivelor care pot fi asociate unui singur cont este de patru, fără a se face distincție între smartphone sau tabletă, arată WabetaInfo. Mesajele și apelurile rămân criptate cu tehnologia end-to-end chiar și atunci când se utilizează WhatsApp de pe un telefon mobil conectat: de fiecare dată când cineva trimite un text sau un conținut, acesta este trimis către toate dispozitivele asociate, păstrând criptarea intactă.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata