Whatsapp introduce funcții noi! Află ce!

0

Whatsapp va introduce noi funcții pentru versiunile web și desktop ale aplicației în următoarele săptămâni. Este vorba de trei instrumente care, până în momentul de față, erau disponibile doar pe varianta de mobil a aplicației, fiind vorba de editarea de fotografii, previzualiarea link-urilor și introducerea stickerelor.

Ce poți face în plus pe varianta web?

De acum înainte, ar trebui să poți edita fotografii cu aceleași instrumente pe care le știi din versiunea de mobil a aplicației. În plus, poți previzualiza conținutul unor linkuri web pentru a înțelege mai bine pe ce urmează să dai click, ce ți-a fost trimis, dacă se pretează sau nu să-l deschizi la muncă sau în public.

Ca o particularitate care s-ar putea să încânte mai ales o anumită categorie de utilizatori, acum este inclus și un sistem de recomandări pentru stickere pe care să le introduci rapid în conversații. Stickerele existau și înainte, dar acum sunt recomandate cele mai potrivite pentru un context sau altul pentru a fi semnificativ mai eficient în utilizarea lor. ”Am construit această funcție cu securitatea în minte, așa că stați liniștiți că WhatsApp nu poate să vă vadă căutările, iar mesajele personale sunt protejate întotdeauna prin criptare end-to-end.”, au atras atenția oficialii companiei deținute de Mark Zuckerberg.

Editorul de conținut media pe web și în aplicația WhatsApp de desktop te va ajuta să aduci câteva modificări mai mici sau mai mari fotografiilor pe care urmează să le expediezi. Dacă ai folosit editorul pe mobil sau chiar și dacă te-ai obișnuit cu cel de pe Facebook, mecanismul ar trebui să fie cât se poate de similar.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata