WhatsApp introduce o nouă funcție! Cum vor fi afectați utilizatorii?

0

WhatsApp introduce o nouă funcție! Cum vor fi afectați utilizatorii? De la apariția WhatsApp, utilizatorii acestei aplicații, au fost obligați să se autentifice folosind numărul de telefon, ceea ce nu reprezintă o soluție ideală în ceea ce privește protejarea intimității, însă acest lucru s-ar putea schimba. Într-un viitor apropiat, cei peste două miliarde de utilizatori WhatsApp ar putea beneficia de opțiunea de a utiliza nume de utilizatori în loc sau în paralel cu numărul de telefon.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! INVESTIȚIE DE UN MILION DE EURO ÎN ȘTRAND!

Din câte se pare, aplicaţia va include posibilitatea alegerii unui nume de utilizator pentru toţi cei care folosesc WhatsApp. Din păcate, în stadiul actual, nu se cunoaşte exact cum va funcţiona numele de utilizator. Nu se ştie dacă acesta va reprezenta doar o opţiune sau o va deveni o obligativitate şi nici în ce fel va influenţa procesul de autentificare – dacă va fi suficient numele de utilizator împreună cu o parolă (PIN) sau dacă acesta va avea doar rol în găsirea şi adăugarea contactelor, fără implicaţii în procesul de autentificare.

Cert este că numele de utilizator reprezintă doar una din numeroasele funcţii la care WhatsApp lucrează în ultima vreme. În ultimul an, s-a putut observa intenţia Meta de a moderniza soluţia de comunicare rămasă mult în urma concurenţei în ceea ce priveşte funcţionalitatea.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata