WhatsApp lansează o nouă funcție pentru utilizatori! Apar schimbări!

0

WhatsApp lansează o nouă funcție pentru utilizatori, care le va permite acestora să-şi trimită singuri mesaje. Această funcție poate fi folosită pentru salvarea unor informaţii care să poată fi apoi accesate mai rapid.

Schimbarea adusă pe aplicația de socializare se numește „Message Yourself” (scrie-ţi singur) şi le permite utilizatorilor, aşa cum sugerează şi numele, să-şi trimită singuri mesaje. Informațiile, fie ca vorbim despre notițe, liste de cumpărături sau link-uri, pot fi astfel păstrate și accesate rapid la nevoie, direct din aplicația care are peste două miliarde de utilizatori.

Noua opțiune devine vizibilă atunci când se folosește funcţia de inițiere a unei noi comunicări. Un chat propriu va apărea în această listă deasupra tuturor intrărilor din agenda de contacte. După trimiterea unui astfel de mesaj, chat-ul cu propria persoană va apărea alături de celelalte chat-uri private şi grupuri de discuţii. La fel ca acestea, propriul chat poate fi fixat pentru a fi afișat primul pe ecran.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata