WhatsApp: schimbări majore care vor afecta miliarde de utilizatori! Află de când!

0

Schimbări majore pentru utilizatorii WhatsApp iOS și Android. Modificările sunt de obicei previzualizate în versiunea beta a aplicației, înainte de a deveni disponibile pe scară largă. Este posibil să dureze chiar câteva luni până ce schimbările vor fi implementate, însă se știe că acestea ar putea include noi completări interesante, precum o funcție a camerei care permite utilizatorilor să treacă mai ușor de la modul video la cel de cameră. 

CITEȘTE ȘI: OFICIAL! TRANSPORTUL METROPOLITAN SE EXTINDE ÎNTR-O NOUĂ COMUNĂ DIN ARGEȘ!

Schimbările vizează următoarele lucruri:

Comandă rapidă pentru blocarea contactelor

Blocarea contactelor nedorite va fi mai rapidă și mai ușoară decât înainte cu o nouă comandă rapidă care va fi listată în opțiunea de chat din lista unui utilizator. Blocarea mai multor utilizatori simultan nu va fi încă o opțiune, dar este posibil ca aceasta să fie disponibilă într-o actualizare viitoare a aplicației.

Detectează textul în imagini

Detectarea textului în imagini va fi o funcție utilă pentru utilizatorii WhatsApp în viitor și este deja disponibilă în versiunea beta a aplicației. „Este ușor de descoperit dacă funcția este deja disponibilă în versiunea beta: este suficient să deschideți o imagine care conține text și să verificați prezența butonului de detectare a textului. Dacă butonul este vizibil, puteți începe să extrageți textul din imagini în cadrul conversațiilor.” Software-ul va fi disponibil doar pentru utilizatorii de iOS 16, însă va fi indisponibil versiunilor anterioare.

Mutarea conversațiilor de pe un telefon pe altul

WhatsApp le permite utilizatorilor Android să își mute istoricul de chat de pe un dispozitiv pe altul.

Redirecționarea conținut media cu legendă

În prezent, atunci când utilizatorii trimit o imagine sau un videoclip WhatsApp către familia sau prietenii lor, acest lucru se face fără o legendă. ”WhatsApp introduce o alertă care informează utilizatorii despre capacitatea de a redirecționa imagini, videoclipuri, GIF-uri și documente, cu subtitrări: este lansată pentru persoanele care instalează cea mai recentă actualizare a aplicației.”

Modul cameră WhatsApp

WhatsApp le va permite utilizatorilor să treacă mai ușor de la modul cameră la cel video. În prezent, utilizatorii trebuie să țină apăsat butonul camerei pentru a înregistra un video, dar această nouă funcție va face ca funcția de cameră să fie mai asemănătoare cu cea principală utilizată pe dispozitivele iOS. ”Aceasta este o veste bună pentru toți utilizatorii WhatsApp, deoarece funcția îi va ajuta să înregistreze videoclipuri într-un mod mai simplu și mai ușor.”

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata