Will Smith – în mijlocul unui nou scandal! Dezvăluiri incendiare!

Will Smith este în mijlocul unui nou scandal, după ce fostul iubit al soției sale, August Alsina, a anunțat că va lansa o carte în care va povesti toată perioada în care a avut o relație cu Jada Pinkett Smith. Artistul a făcut referire la relația pe care a avut-o cu soția lui Smith într-o melodie lansată recent, iar acum, a promis că va scrie o carte în care să detalieze fiecare moment petrecut cu aceasta.

Mai mult, cei apropiați lui Augustus au că povestea lui a fost în mijlocul unui război de licitații între editori. O sursă apropiată a acestuia a declarat că artistul urmează să semneze un contract extrem de valoros pentru dezvăluirile pe care le va face.

„August se pregătește să semneze un contract de carte pe bani mulți, care va detalia relațiile sale romantice cu Jada. Întotdeauna a susținut că Will i-a dat permisiunea să aibă o aventură cu Jada, lucru pe care ei l-au negat public. August va detalia timpul petrecut cu Jada și va vorbi, de asemenea, despre modul în care și l-au petrecut, locuind în casele deținute de Will atunci când era plecat la filmări”, a spus sursa pentru The Sun.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.