Zeci de amenzi și mașini ridicate de Poliția Locală!

0

Zeci de amenzi și mai multe mașini au fost ridicate în ultima săptămână de polițiștii locali, anunță instituția. 20 de șoferi care și-au parcat autoturismele pe trotuar s-au ales cu amenzi, iar unii dintre ei, au rămas și fără mașini. De asemenea, localii au aplicat zeci de avertismente după instituirea sensului unic pe strada Bibescu Vodă.

„Întrucât pe strada Bibescu Vodă s-a instituit sens unic de aproximativ o săptămână, polițiștii locali fac apel către șoferii ce tranzitează zona mai sus amintită să respecte semnificația indicatorului, fără a fi pasibili de sancțiune contravențională, 2 puncte amendă. Menționăm faptul că polițiștii locali au aplicat deocamdată avertismente mergând pe prevenire și informare.

De asemenea, pe strada Crinului și Mihail Kogălniceanu, au fost aplicate în perioada mai sus amintită, peste 20 de sancțiuni și mai multe autoturisme ridicate pentru parcare neregulamentară, respectiv staționare /oprire în loc nepermis. Pentru a evita astfel de neplăceri facem apel la conducătorii auto, sa respecte indicatoarele rutiere din oraș și sa dea dovada de bună conduită evitând astfel neplăcerile unei contravenții” potrivit Poliției Locale Pitești.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata