Zeci de locuințe noi pentru tineri în Pitești! Află unde!

0

Un nou bloc de locuințe pentru tineri va fi construit în cartierul Războieni, a anunțat în urmă cu puțin timp primarul Cristian Gentea. Edilul a semnat astăzi contractul de finanțare pentru cele 40 de locuințe noi ce vor fi realizate în Pitești, contract cu o valoare de peste 14 milioane lei, fonduri nerambursabile. 

„Alte 2 obiective de investiții importante pentru infrastructura de locuințe și trafic sunt în linie dreaptă!
Aproape 7 milioane de euro, bani nerambursabili, vor fi investiți la Pitești! Am semnat astăzi, 6 martie 2023, la Ministerul Dezvoltării și Lucrărilor Publice, contractele de finanțare prin PNRR pentru:
• Un bloc cu 40 de locuințe pentru tineri, 3010 mp construiți, în cadrul proiectului „Construire de locuințe pentru tineri cartier Războieni I, Municipiul Pitești”, valoarea finanțării fiind de 14 000 299,59 lei, inclusiv TVA;
• 4 loturi ale proiectului „Extindere sistem de management integrat al traficului”, pentru modernizarea a 30 de intersecții de pe axele rutiere mari din municipiu, cu o valoare a finanțării de 19 619 697,20 lei, inclusiv TVA.
Mulțumesc directorului PNRR din ministerul de resort, Dragoș Buhociu pentru suport!
Și, ca de obicei, îi mulțumesc secretarului de stat Vlad Ștefan Niculae, care mi-a fost alături, ca întotdeauna!”  a anunțat edilul Cristian Gentea.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata