Zeci de persoane au rămas fără economiile de-o viață! Preoți falși le promiteau că rezolvă orice problemă!

0

Zeci de percheziții au avut loc în această dimineață la mai multe persoane care au pretins, o perioadă lungă de timp, că sunt preoțo. Prin intermediul rețelelor sociale, „falșii preoți” le promiteau oamenilor că pot rezolva orice problemă, în schimbul unei sume de bani. Prejudiciul estimat de anchetatori se ridică la suma de 80 mii lei.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV: CE SPUNE AVOCATA DEPUTATULUI BĂLĂȘOIU DESPRE NOILE ACUZAȚII DE SEX CU MINORI!

„În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Turceni, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, efectuează 3 percheziții domiciliare, în județul Prahova, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

Bănuiții ar fi utilizat o rețea de socializare, prin intermediul căreia ar fi pretins că ar fi preoți și ar putea rezolva diverse probleme. Aceștia erau contactați de persoanele vătămate, cărora le-ar fi promis că pot rezolva orice problemă, determinându-le să plătească diferite sume de bani, pentru aceste servicii.

Prejudiciul estimat în cauză este de 80.000 de lei.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. La acțiune participă și luptători din cadrul serviciilor pentru acțiuni speciale Gorj și Prahova, dar și polițiști ai serviciilor criminalistice Gorj și Prahova.”

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata