Zeci de proiecte în derulare în comuna Valea Iașului! Investiții record!

0

Zeci de proiecte în derulare în comuna Valea Iașului! Investiții record!

Zeci de proiecte în curs de derulare sau în faza de finanțare sunt în lucru încă de la începutul anului la primăria Valea Iașului. Primarul Cristian Enescu anunță că numeroasele proiecte vizează investiții în infrastructură, educație, sănătate, modernizarea iluminatului public, amenajarea de piste de biciclete și reabilitare sediu primărie.

CITEȘTE ȘI: VIDEO. SUTE DE MUNCITORI ȘI 300 DE UTILAJE PE DRUMUL EXPRES PITEȘTI – CRAIOVA! INCREDIBIL CÂT DE REPEDE AVANSEAZĂ LUCRĂRILE!

Străzile din comună asfaltate la standard europene

În comuna Valea Iașului se lucrează intens încă de la începutul anului. Unele proiecte au fost deja finalizate, altele sunt în lucru sau în curs de finanțare. Mai multe străzi, printer care și cea de lângă sediul primăriei au fost asfaltate. Urmează asfaltarea a încă patru kilometri de drumuri în satele Bărbălătești, Cerbureni și Mustățești. „Investițiile sunt cuprinse într-un proiect aprobat prin AFIR. S-a făcut vizita în teren, am luat avizele pentru lucrări și urmează licitația pentru execuție. Vom asfalta străzile Trandafirilor, Gheorghe Bucurescu, Cearșor, Măceșului, Rogoz, Vlad Țepeș și Perișor.”, a declarat primarul Cristian Enescu.

Pod de legătură între localități

Ultimul proiect aprobat spre finanțare vizează și construcția unui pod peste Valea Bădilii, în punctul Gorgan, în valoare de aproximativ 18 miliarde de lei.

„Podul va asigura legătura între satele Ungureni și Borovinești, va avea o lungime de 15 metri, zonă pentru acces pietonal și va fi fără restricții de tonaj pentru mijloacele de transport. Proiectul a fost aprobat luna aceasta de CNI și în scurt timp va fi scos la licitație.”, a anunțat edilul Cristian Enescu.

  Sediul primăriei va fi modernizat

 

Un alt proiect extrem de important, cel de extindere a rețelei de gaze, a intrat în licitație. În curând, edilul Enescu va demara și lucrările de eficientizarea energetică a sediului administrativ, modernizarea iluminatului public și amenajarea de piste de biciclete.

 

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata