ziarobiectiv.ro

Zguduitor: „Te iubesc și te voi urma!” Mesaj pentru fiica de 17 ani care s-a sinucis!

0

Părinții Antoniei, fata de 17 ani care s-a sinucis ieri, sunt împietriți de durere și nu își explică de ce copila lor a recurs la un asemenea gest. La scurt timp după tragedie, tatăl Antoniei a postat pe o rețea de socializare un mesaj sfâșietor prin care își strigă durerea și anunță că „o iubește și o va urma.”

CITEȘTE ȘI: FOSTUL ȘEF AL ISU ARGEȘ, FUNCȚIE IMPORTANTĂ ÎN PREFECTURĂ! AFLĂ DETALII!

„Cu profundă durere sau nemărginită, infinită anunț că ÎNGERUL MEU, ANTONIA astăzi s-a stins. Te iubesc și te voi urma! Nu pot să cred că nu mai ești în viață, Antonia, sufletul meu. Antonia, copilașul meu, de ce ai ales să mergi atât de repede la Dumnezeu? Ne-ai sfâșiat toate speranțele. Ai spus că alegi medicina că este o meserie ce-ți place.

Nu ai mai avut răbdare nici să sărbătorim pe 08.02.2023 majoratul tău. Acum, în loc să fie veselie…ai ales să mergi în cer. TE IUBESC INFINIT indiferent unde-ți va fi SUFLETUL.”, este masajul sfâșietor postat de tatăl Antoniei.

Reamintim faptul că ieri, în jurul prânzului, Antonia a fost găsită moartă în locuința din Mărăcineni. Cei care i-au găsit copilei trupul  fără suflare au fost chiar părinții ei. Mama și tatăl au rămas fără suflare în momentul în care puiul lor, o fetiță de 17 ani, o ființă nevinovată, le-a dezvăluit o imagine cu care vor trebui să trăiască până la sfârșitul zilelor. Micuța Antonia zăcea, fără viață, într-un ștreang improvizat. Au chemat salvarea dar era prea târziu: medicii nu au mai putut face nimic. În urma ei au rămas râuri de lacrimi și durere!

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata