Zi crucială pentru Cristian Cioacă! Ajunge în fața judecătorilor!

0

Cristian Cioacă încearcă pentru a doua oară să iasă înainte de termen din spatele gratiilor, unde își ispășește pedeapsa de 14 ani și opt luni pentru uciderea soției sale, Elodia Ghinescu. Fostul polițist a constat ultima decizie a magistraților de la Judecătoria Pitești prin care i s-a refuzat liberarea condiționată, iar astăzi, este rândul judecătorilor de la Tribunalul Argeș pentru a-și da acordul sau dezacordul pentru ca Cioacă să iasă din închisoare.

CITEȘTE ȘI: VIDEO. PĂDURARI BĂTUȚI, AMENINȚAȚI CU DRUJBA ȘI CU TOPORUL ÎNTR-O PĂDURE DIN RUCĂR!

De precizat este faptul că la prima tentativă de părăsi Penitenciarul Mioveni, comisia de linberări condiționate a susținut că fostul polițist nu îndeplinește toate condițiile, motiv pentru care judecătorii au respins acțiunea. La a doua încercare, comisia i-a dat aviz favorabil, dar judecătorii piteșteni au constatat că Cioacă nu s-a reabilitat și i-au amânat termenul. Rămâne de văzut dacă Tribunalul Argeș va da o sentință diferită.

Știre în curs de actualizare!

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata