ziarobiectiv.ro

Zi importantă pentru turismul argeșean! Cosmin Petrescu: Astăzi am depus din nou proiectul pentru domeniul schiabil de la Molivișu!

0

Președintele PNL Curtea de Argeș, alături de de Adrian Dăscălescu reprezentat al HORECA în zona Curtea de Argeș și de Gabriel Dica, președinte ADI Molivișu, a avut o discuție la Ministerul Antreprenoriatului și Turismului cu ministrul Daniel Cadariu despre domeniul schiabil de la Molivișu.

A fost o discuție extrem de importantă și aplicată referitoare la pașii următori și la șansele de a avea într-un final în Argeș un domeniu schiabil! Cu această ocazie, Cosmin Petrescu și președintele ADI Molivișu au depus din nou la ministerul de resort proiectul pentru domeniul schiabil Ghițu-Molivișu.

“Mulți vor spune că este un proiect blocat, dar eu cred cu tărie că dacă există dorință putem repune pe direcția bună acest proiect atât de important pentru Argeș. Și pe această cale îi mulțumesc domnului Daniel Cadariu, ministrul Antreprenoriatului și Turismului pentru discuția avută, pentru că sprijină turismul românesc balnear și balneoclimatic din România și că a propus extinderea acestui program pentru continuarea investițiilor și implicit, dezvoltarea zonelor cu potential, prin modificările aduse în noiembrie 2022 la HG 558/2017”, a declarat Cosmin Petrescu, președintele PNL Curtea de Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata