Zile libere 2023! LISTA COMPLETĂ și în ce zile pică fiecare!

0

Românii s-au bucurat din plin de zilele libere legale avute în luna ianuarie, precum 2 ianuarie şi 24 ianuarie, şi îşi fac deja planuri pentru următoarele zile libere legale. Însă, următoarele zile libere legale le vom avea abia în luna aprilie, în preajma Paştelui Catolic sau a celui Ortodox.

CITEȘTE ȘI: ÎNTÂLNIRE DE GRADUL ZERO LA PRIMĂRIE! AFACERIȘTI, POLITICIENI, PRIMARI SAU DIRECTORI-DECIZII CRUCIALE PENTRU ARGEȘ!

De Paşte, credincioşii primesc câte trei zile libere legale, fiind considerate zile libere legale atât Vinerea Mare, cât şi prima şi a doua zi de Paşte, indiferent că vorbim de Paştele Catolic sau de cel Ortodox.

Românii sunt avantajaţi, în acest an, de faptul că cele mai multe zile libere legale pică în cursul săptămânii. Astfel ar urma să mai avem zile libere luni, pe 1 mai, de Ziua Muncii, joi, pe 1 iunie, de Ziua Copilului, duminică şi luni, pe 4 şi 5 iunie, de Rusalii, marţi, pe 15 august, de Adormirea Maicii Domnului, joi şi vineri, pe 30 noiembrie şi 1 decembrie, de Sfântul Andrei şi de Ziua Naţională a României, dar şi luni şi marţi, pe 25 şi 26 decembrie, în prima şi în a doua zi de Crăciun.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata