Ziua cea mare: ultima negociere, decizie hotărâtoare!

Conducerea clubului CS Mioveni şi Dănuţ Coman se vor aşeza astăzi la masa tratativelor pentru a negocia o eventuală colaborare între clubul CS Mioveni şi Şcoala de Fotbal „Dani Coman“. Fostul portar al Argeşului, titular de bază la Rapid, a revenit miercuri în ţară din primul cantonament efectuat în Austria. În cazul în care conducerea clubului din Mioveni şi Dani Coman se vor înţelege şi vor colabora, CS Mioveni va fi înscrisă în Liga a II-a, cu Mihăiţă Ianovschi antrenor principal şi Dan Lăcustă cu Alin Chiţa, antrenori secunzi. În plus, de la Şcoala „Dani Coman“ vor veni 12 jucători tineri, de mare perspectivă, componenţi ai loturilor naţionale de juniori. Mai mult, vor mai fi aduşi 5-6 jucători cu experienţă în Liga I şi a doua. Din vechea echipă care a retrogradat din prima ligă, vor mai rămâne doar 6-7 jucători.
Alberto Cobrea şi Rover Cârstea, contra lui Roberto Ayza
Aflate în cantonament în Austria, Concordia Chiajna şi Gloria Bistriţa s-au întâlnit într-un meci de pregătire pe care echipa pregătită de Ilie Stan l-a câştigat cu scorul de 2 – 1. La Concordia au jucat fostul portar de la CS Mioveni, Alberto Cobrea şi atacantul Rover Cârstea, fostul jucător al Argeşului plecat la Poli Timişoara, dar transferat acum la Chiajna. Antrenorul Ilie Stan a adus până acum la Chiajna 21 de jucători şi spune că va mai aduce încă cinci! De partea cealaltă, a evoluat ca titular în echipa lui Nae Manea, brazilianul Roberto Ayza, care a jucat la CS Mioveni mai bine de cinci ani.
„Durul“ Ionuţ Voicu a fost suspendat opt etape când juca la CS Mioveni!
În sezonul 2011 – 2012, fundaşul dreapta Ionuţ Voicu de la CS Mioveni, a fost catalogat drept cel mai dur jucător din Liga I. Ca jucător la galbeni-verzi, Voicu a primit de patru ori cartonaşul galben, fiind eliminat. De fiecare dată a primit cartonaşul roşu după două „galbene“. În plus, jucătorul venit la Mioveni de la F.C. Braşov a mai primit de încă şapte ori cartonaşul galben, deci 15 în total, motiv pentru care a fost suspendat opt etape!!! Cotat pe piaţa transferurilor la valoarea de 400.000 de euro, Ionuţ Voicu este acum în pregătiri cu Rapidul lui George Copos, dar are şanse mici de a fi oprit la echipă de antrenorul Ioan Ovidiu Sabău.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.