Accident în Argeș! TIR deraiat! Pericol de incendiu!

0

Două persoane au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut în urmă cu puțin timp în localitatea Leordeni, Argeș. În impact au fost implicate un TIR care a părăsit partea carosabilă și a lovit un autoturism de pe contrasens. Potrivit surselor aflate la fața locului există pericol de incendiu din cauză că, în urma impactului, au apărut scurgeri masive de combustibil.

Cei doi șoferi, cel de pe TIR și cel de pe autoturism, au fost preluați de către un echipaj medical care le-a acordat primele îngrijri medicale, iar în urma evaluării nu a fost nevoie de transportul la spital.

CITEȘTE ȘI: ULTIMATUM PENTRU ANTRENORII FC ARGEȘ! SCHUMACHER PE FĂRAȘ?

De asemenea, circulația în zonă este blocată, remorca TIR-ului rămânând pusă perpendicular fix pe șosea.

La fața locului au intervenit pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii se deplasează pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

„Accident rutier produs între un TIR fără încărcătura care a părăsit partea carosabilă și un autoturism, pe raza localității Leordeni, sat Ciulnița. Două persoane au fost monitorizate la fața locului de către un echipaj medical, neavând nevoie de transport ulterior la spital. Pompierii asigură măsurile specifice de prevenire și stingere ale incendiilor deoarece sunt scurgeri de lichide combustibile” transmite ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata