Ultimatum pentru antrenorii FC Argeș! Schumacher pe făraș?

0

Antrenorii FC Argeș au primit un ultimatum de două etape pentru a redresa echipa după plecarea lui Marius Croitoru de pe banca tehnică. Răzvan Tunaru, noul manager sportiv al clubului din Trivale, a declarat la preluarea mandatului că s-a discutat ca echipa tehnică și conducerea FC Argeș să aducă schimbări majore în perioada următoare, astfel încât alb-violeții să înregistreze o victorie după cele 13 etape în care nu a câștigat.

„Am fost contactat de cei care conduc și finanțează acest club. Dragostea față de FC Argeș nu se uită, astfel că n-am putut să refuz această propunere, chiar dacă vine într-un moment puțin mai greu pentru club. Am trecut noi prin momente mai grele și tot am ieșit învingători. Sper ca în continuare, cei care sunt la club să îmi fie alături. Un prim lucru pe care l-am decis este ca toți cei care sunt aici să rămână alături de mine și de club. Nu voi îndepărta pe nimeni.

CITEȘTE ȘI: SE DEMOLEAZĂ STADIONUL „NICOLAE DOBRIN”! AFLĂ CÂND!

Singura plecare este înțelegerea pe care am făcut-o cu Marius Croitoru. A fost și dorința lui de a rezilia. Ceilalți au primit un gir de două etape, până la întreruperea campionatului. Am venit cu chef de muncă. O să fiu alături de echipă de dimineața până seara și voi răspunde la telefon la orice oră. S-ar putea totuși să fiu puțin mai dur decât eram în trecut.

În primul rând trebuie să formăm o familie. Jucătorii să fie alături de noi și viceversa. O să ducem la îndeplinire toate doleanțele lor, pentru a evita anumite reproșuri care pot apărea din partea acestora. Ei sunt cei care pot să redreseze cel mai bine situația în care ne aflăm, astfel că le vom oferi tot ajutorul nostru pentru a realiza acest lucru” a spus Răzvan Tunaru, noul manager sportiv al FC Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata