Se demolează Stadionul „Nicolae Dobrin”! Află când!

0

Proiectul noului stadion din Pitești intră în linie dreaptă potrivit unui proiect care se află pe masa Guvernului în ședința de mâine, 9 martie. În urma demersurilor făcute de către administrația locală, Executiv va discuta în ședința din această săptămână demolarea Stadionului „Nicolae Dobrin” pentru a face loc unei arene care se anunță a fi standarde europene. După acest pas, urmează procedurile de licitație, iar în momentul în care va fi desemnată o firmă câștigătoare, vor începe lucrările de demolare și construire a noului stadion.

„PROIECT DE HOTĂRÂRE DE GUVERN privind aprobarea desfiinţării imobilului Complex Sportiv „Nicolae Dobrin”, din strada Nicolae Dobrin, nr.10, municipiul Piteşti, în vederea realizării, pe acelaşi amplasament, a obiectivului de investiţii ,,Construire Stadion Nicolae Dobrin, str. Nicolae Dobrin nr.10, municipiul Piteşti” se arată în ordinea de zi a ședinței Guvernului.

CITEȘTE ȘI: UNUL LA ÎNCHISOARE, CELĂLALT ÎN LIBERTATE! SENȚINȚĂ FINALĂ PENTRU DOI POLIȚIȘTI ȘPĂGARI DIN ARGEȘ!

Vă reamintim faptul că un stadion de aproximativ 100 de milioane euro va fi construit pe amplasamentul Stadionului Nicolae Dobrin, care va fi dărâmat cu tot cu pista de atletism (acreditată pentru competițiile internaționale) și cu terenurile de pregătire pentru juniori. După ce terenul va fi perfect curățat, urmează să înceapă construcția noului stadion, unul modern, acreditat în categoria UEFA 4.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata