Acum: Incendiu la o scoala. Peste 700 de elevi evacuați!

0

Acum: Incendiu la o scoala. Peste 700 de elevi evacuați! Un incendiu puternic a avut loc în această dimineață la o școală unde peste 700 de elevi intraseră la ore. Cei 24 de profesori împreună cu pompierii au evacuate de urgență toți elevi.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTIUL-INTRODUS PE LISTA ORAȘELOR UNDE TE POȚI PENSIONA MAI REPEDE, FĂRĂ PENALITĂȚI! AFLĂ CU CÂT TIMP!

Două mașini de stingere, o autoscară, o autospecială de descarcerare și 2 echipaje SMURD au intervenit la fața locului.  Pompierii ss-au luptat cu flăcările pentru ca acestea să nu se extindă. Din fericire nimeni nu a fost rănit, iar părinții au fost anunțați să vină să îi preia pe micuți. Este vorba despre 734 de elevi ai Școlii Gimnaziale Nr.30 din Constanța. Din primele informații, se pare că incendiul a pornit de la un panou electric.

„Stimați părinți, acum câteva minute a avut loc un mic incendiu la panoul de control al secretariatului. Pompierii au intervenit la timp iar situația este sub control. Toți copiii și cadrele didactice au evacuat clădirea la timp. Vă anunțăm când puteți veni să preluați copiii deoarece întreaga strada/zona este blocată de către pompieri și poliție.”, a fost mesajul primit de părinți.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata